Saltar al contenido →

VIDEOS

2017 és l’any del centenari del descobriment del Mosaic dels Dotze Treballs d’Hèrcules

La impresionant portada barroca de l’Esglèsia de l’Assumpció, una de les meravelles més reconegudes i volgudes de Llíria.

Una de les peçes fonamentals que trobem a Llíria, en ser única a València és la pintura mural de l’Oratori del Bon Pastor, del segle XIV.

El Tossal de Santa Bàrbara, un dels llocs més emblemàtics de Llíria rep el nom de l’Ermita de Santa Bàrbara i Sant Sebastià. Un indret màgic on tots els llirians de menuts, hem passat hores jugant i de grans, continuem gaudint de les millors vistes de Llíria.

Els Mausoleus, les Termes, el Temple Oracular de Mura, Marcus Cornelius Nigrinus, el Molló del Pla de l’Arc… Aquestes són algunes de les restes romanes de l’antiga ciutat d’Edeta, una de les més característiques de la Roma imperial.

Llíria, Capital Valenciana de la Música. En el museu arqueològic de València trobem imatges de músics de l’antiga Edetania, mostra fidedigna de la tradició musical de Llíria. 2500 anys més tard continua sent un referent internacional de la cultura musical.

L’Edeta àrab, que inclou els banys àrabs, l’antiga mesquita, hui l’esglèsia de la Sang, les muralles… és una de les meravelles més antigues que tenim.

Aprofitem els actes i processons de Setmana Santa per a dur-vos el vídeo de la Confraria de La Sang, la setena de les candidates a Meravella Lliriana.

El paratge natural de la Concòrdia, la candidata a Meravella Lliriana amb la extensió territorial més gran, amb el seu enclau al Castellet de Bernabé.

El museu arqueològic és, com bé diuen els seus defensors, un recull dels nostres avantpassats, les civilitzacions que ens han format com al poble que som hui.

Quart vídeo de les Meravelles, d’una de les més apreciades per tots, Sant Vicent, amb tots els elements que el caracteritzen, el Parc, la Font, l’Ermita… Sant Vicent, remor d’aigua

Tercer vídeo, en aquesta ocasió de la candidatura de Ca la Vila, un dels edificis més representatius de Llíria, on estàn ubicats el saló de plens, l’oficina de turisme, sala d’exposicions, alcaldia i grups municipals.

Segon vídeo promocional de les Meravelles Llirianes. En aquesta ocasió, el Tossal de Sant Miquel, comptant amb els defensors més representatius.

 

Comencem a traure els vídeos de les candidatures i els seus defensors. El primer és l’Església de la Sang.

El primer vídeo es un volteig de campanes de l’església de la Sang. El vídeo esta en 360º, pots menejar la càmera amb el ratolí i mirar en qualsevol direcció, inclús el sol o la excepcional volta.